Een kinderdagverblijf in Eijsden

Een kinderdagverblijf in Eijsden

Bent u opzoek naar een kinderdagverblijf in Eijsden? Neem dan snel contact op met Patafoef. Patafoef biedt voor uw kind een veilige en leerzame leefomgeving. Onze gekwalificeerde verzorgers zetten zich iedere dag 100% in voor het welzijn van uw kind. Het streven naar een veilige en schone leefomgeving staat bij ons centraal. Wanneer u opzoek bent naar een adres voor betrouwbaar en scherp geprijsd kinderdagopvang in Eijsden, dan bent u bij Patapoef aan het juiste adres.

Kinderdagverblijf Eijsden

Een leuk kinderdagverblijf voor uw kind.

De beste aandacht voor uw kind

Op een spelende manier laten wij uw kind de wereld om zich heen ontdekken. Wij moedigen uw kind daarom ook aan om alleen of samen met andere kinderen te gaan spelen. Ook heeft ieder kind de nodige aandacht nodig. Onze gekwalificeerde verzorgers nemen elke dag ieder kind even apart om hier de nodige aandacht aan te besteden. In geen enkel geval laten onze verzorgers uw kind alleen! Zij zullen ten alle tijden alert zijn op mogelijke gevaren.

Wij zijn IKG gekwalificeerd

Kinderdagverblijf patapoef is IKG gekwalificeerd. Dit betekend kinderopvang tegen een zeer lage prijs. Dit geldt tevens ook voor onze Nederlandse klanten! De uiteindelijke prijs die u betaald is afhankelijk van uw inkomen. Neem contact met ons op voor meer info op kijk snel verder op onze website.

Een dagje bij Kinderdagverblijf Patapoef.

Kinderdagverblijf Patapoef heeft elke dag een gezellig programma klaar voor uw kindje, hieronder ziet u wat uw kindje kan verwachten gedurende de dag.

  • Complete en zeer liefdevolle kinderverzorging
  • Ontvangst
  • Ontbijt
  • Middageten
  • 4-uurtje
  • Alle gezond eten en drinken gedurende het dagverblijf
  • Spelen, knutselen, voorlezen en slapen
  • Gebruik van linnen en verzorgingsproducten

Veiligheid en hygiëne

Jonge kinderen ontdekken de wereld op zich heen op een spelende manier, hierbij zien zij echter niet de gevaren in. Bij Patapoef streven wij ernaar om uw kind zo veilig mogelijk te laten spelen. Al ons speelgoed is zodanig ontworpen dat dit niet schadelijk is voor uw kind. Voor al onze kruipers bieden wij vloerverwarming in onze speelruimtes, hierdoor verwonden zij zich niet aan een hete verwarming. Ook besteden wij veel aandacht aan de hygiëne in ons kinderdagverblijf. Wij beschikken over een hoogwaardig lucht circulatie systeem. Uw kindje zal hierdoor telkens frisse lucht krijgen en bovendien zullen ziektekiemen niet de kans krijgen om zich te verspreiden. Al deze elementen dragen samen bij aan een veilige en comfortabele leefomgeving voor uw kind.

Veilig en comfortabel

Een veilige leefomgeving voor uw kind.

Neem snel contact op met patapoef

Bent u opzoek naar een adres voor kinderdagverblijf in Eijsden? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons via de e-mail bereiken op:  info@patapoef.com. Telefonisch kunt u ons bereiken op het volgende nummer: +32(0)12214443. Ons adres is: Peperstraat 26 – B-3770 Millen-Riemst (nabij Maastricht)

 

Voor een Kinderdagverblijf in Eijsden komt u naar Patapoef!