Kinderdagopvang Eijsden

Kinderdagopvang Eijsden

Heeft u een kind dat tussen de 0 en 3 jaar oud is en bent u opzoek naar een gezellig en scherp geprijsd kinderdagopvang nabij Eijsden. Kom dan snel naar kinderdagverblijf Patapoef. Patapoef is een gezellig en sfeervol kinderdagverblijf gelegen nabij Lanaken ( België). Bij Kinderdagopvang Patapoef bieden wij plaats voor een totaal van 14 kindjes. Een van onze speerpunten is aandachtsbesteding aan uw kindje. Al onze begeleiders zijn uiterst gemotiveerd en gediplomeerd om uw kindje optimaal te begeleiden zodat deze de dag veilig en gelukkig doorkomt. Door onze hoge eisen aan veiligheid en hygiëne zijn wij het kinderdagopvang nabij Eijsden. Kijk snel op onze website voor meer info of neem vrijblijvend contact op.

Uw beste keus voor kinderdagopvang nabij Eijsden

Het is bekend dat jonge kindjes de wereld om zich heen op een spelende manier ontdekken. Patapoef weet dit en stimuleert daarom dat uw kindje samen met de andere kindjes gaat spelen. Hierbij is natuurlijk wel van belang dat dit in een veilige omgeving gebeurd. Het is om deze reden dat wij gekozen hebben voor speciaal ontwikkeld speelgoed. DIt speelgoed is speciaal gemaakt voor jonge kindjes, dit zal daarom geen kleine voorwerpen of scherpe randen bevatten waaraan uw kindje zich mogelijk kan bezeren.

Veiligheid staat vooraan bij Patapoef

Veiligheid is ons belangrijkste speerpunt. Omdat jonge kindjes vaak veel gevaren niet inzien zullen onze verzorgers altijd bij alle activiteiten aanwezig zijn. Ook hebben wij ons kinderdagopvang zo ingericht dat er zich geen gevaren kunnen ontstaan. ZO zijn bijvoorbeeld al de speelruimtes uitgerust met vloerverwarming, hierdoor zijn er geen hete verwarmingsradiators aanwezig waar uw kindje zich aan kan branden. Ook is er in alle ruimtes een hoogwaardig luchtcirculatie systeem aanwezig. Dit systeem zorgt ervoor dat gevaarlijke ziektekiemen tegengehouden worden en uw kindje niet ziek wordt.

IKG kwalificering

Nog een goede reden om uw kindje naar kinderdagopvang Patapoef te brengen is onze IKG kwalificering. Mede dankzij deze kwalificering kunnen wij u kinderdagopvang aanbieden tegen een zeer lage prijs. Deze prijs is afhankelijk van uw inkomen. Dit is tevens ook van toepassing voor Nederlandse klanten. Meer informatie over deze kwalificering vindt u terug op onze site.

Wat heeft kinderdagverblijf dagelijks voor uw kindje te bieden

Uw kindje zal een geweldige dag beleven bij ons kinderdagverblijf. Een dagje binnen ons kinderdagverblijf ziet er als volgt uit.

  • Liefdevolle en complete kinderverzorging
  • Een warm ontvangst
  • Lekker maar ook gezond ontbijten
  • Gezamelijk middageten
  • 4-uurtje
  • Spelen, knutselen, voorlezen en slapen gedurende het dagprogramma

Overtuigd? Neem dan snel contact op.

Om in contact te komen met ons kindrdagopvang nabij Eijsden kunt u vrijblijvend bellen naar +32(0)12214443, of stuur een mailtje naar info@patapoef.com. Ons kinderdagopvang is gelegen op het volgende adres: Peperstraat 26 – B-3770 Millen-Riemst (nabij Eijsden)