Kinderdagverblijf Geleen

Een gezellig kinderdagverblijf nabij Geleen

Bent u als ouder dagelijks druk in de weer met bijvoorbeeld uw werk of andere bezigheden waardoor u niet de tijd heeft om overdag op uw kindje te passen? Breng uw kindje dan naar kinderdagverblijf Patapoef. Bij ons kunt u terecht als u een kindje heeft tussen o en 3 jaar. Kinderdagverblijf Patapoef beschikt over een team van gekwalificeerde en uiterst gemotiveerde verzorgsters. Deze zetten zich elke dag met de volle 100% in om het verblijf van uw kindje zo aangenaam mogelijk te maken. Als u opzoek bent naar een kinderdagverblijf nabij Geleen dan is Kinderdagverblijf Patapoef uw beste keus. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of kom eens langs op ons Kinderdagverblijf.

Wij zijn IKG gekwalificeerd!

Kinderdagverblijf Patapoef is in het bezit van een IKG kwalificering! Ook zijn wij in het bezit van het Attest van Toezicht. Beiden worden door de organisatie voor kinderzorg Kind en Gezin uitgeschreven aan kinderdagverblijven die voldoende scoren op de gebieden kwaliteit een beschikbare voorzieningen. Met dank aan deze regeling profiteert u van uiterst lage prijzen, klanten uit Nederland kunnen hier tevens ook gebruik van maken! Uw inkomen is bepalend in de uiteindelijke kosten die u dient te betalen, neem contact met ons op voor meer informatie hierover, of bezoek de website van Kind en Gezin.

Een kinderdagverblijf zonder zorgen

Een kind ontwikkeld zich op diverse manieren. Vaak gebeurd dit op een spelende manier. Patapoef moedigt uw kind aan om samen met de andere kindjes te spelen. Tijdens het spelen zal uw kindje zich niet bezeren, dit komt omdat wij uiterste zorg besteed hebben aan ons speelgoed. Dit is speciaal ontwikkelt voor het gebruik door kleine kindjes. Om uw kind het gevoel te geven dat hij, of haar, meetelt zullen onze verzorgsters met ieder kindje even een tijdje alleen doorbrengen. Dit wekt het gevoel van speciaal zijn op. In ons kinderdagverblijf zal uw kindje veilig kunnen slapen, lekker kunnen eten en rustig slapen.

Bij patapoef staat veiligheid centraal

Het is bekend dat jonge kindjes geneigd zijn veel gevaren niet in te kunnen zien. Het is daarom essentieel dat uw kindje ten alle tijden in een veilige omgeving kan spelen, eten en slapen. Het is daarom dat al onze begeleiders altijd waakzaam zijn voor mogelijke gevaren. Hiernaast speelt hygiëne ook een belangrijke rol, dit aangezien een slechte hygiëne kan leiden tot ziektes. Wij hebben daarom in elke ruimte een hoogwaardig luchtcirculatie systeem geplaatst, deze zorgt ervoor dat mogelijke ziektekiemen uit de lucht worden gefilterd.

kinderdagverblijf Lanaken

Een veilige en betrouwbare omgeving voor uw kind.

Neem snel contact op met patapoef

Bent u opzoek naar een adres voor een kinderdagverblijf in Geleen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons via de e-mail bereiken op:  info@patapoef.com. Telefonisch kunt u ons bereiken op het volgende nummer: +32(0)12214443. Ons adres is: Peperstraat 26 – B-3770 Millen-Riemst (nabij Maastricht)

 

Graag tot ziens bij Patapoef!