kinderdagverblijf nabij Lanaken

kinderdagverblijf in Lanaken en omgeving

Heeft u een kind van 0 tot 3 jaar en bent u opzoek naar een kinderdagverblijf in Lanaken? Kom dan snel naar Patapoef. Onze ervaren en gekwalificeerde verzorgsters streven ernaar om het verblijf van uw kind zo aangenaam mogelijk te maken. Zij zetten zich dagelijks 100% in om de veiligheid en tevredenheid van uw kind te garanderen. Opzoek naar een adres voor een kinderdagverblijf in Lanaken? Patapoef is uw beste keus! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u bij Patapoef te bieden hebben.

Zorgeloos dagverblijf

De ontwikkeling van uw kind geschied op diverse manieren. In de vorm van spelen ontdekt uw kind de wereld om zich heen. Bij Patapoef moedigen wij uw kind aan om samen met andere of alleen te gaan spelen. Al ons speelgoed is zo gemaakt dat uw kind zich niet bezeerd tijdens het spelen. Ook is het belangrijk dat elk kind het gevoel krijgt dat hij of zij meetelt, daarom nemen de begeleiders van Patapoef ieder kind even apart om hier de nodige tijd mee door te brengen. Uw kind zal bij ons dagverblijf gelukkig en veilig kunnen spelen en slapen, dit komt ten gunste voor de verdere ontwikkeling van uw kind.

Bij patapoef staat veiligheid centraal

Jonge kinderen zijn geneigd minder snel gevaren in te zien in sommige situatie’s. Het is daarom essentieel dat uw kind in een veilige omgeving kan spelen en verblijven. Al onze begeleiders zijn de gehele dag alert op mogelijke gevaren die kunnen ontstaan. Ook speelt hygiëne een grote rol bij ons. Door gebruik te maken van een hoogwaardig luchtverversing systeem in onze slaapruimtes zal uw kind altijd in frisse lucht kunnen slapen. Ook beperken wij hierdoor de kans dat ziektekiemen zich verspreiden.

kinderdagverblijf Lanaken

Een veilige en betrouwbare omgeving voor uw kind.

Neem snel contact op met patapoef

Bent u opzoek naar een adres voor een kinderdagverblijf in Lanaken? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons via de e-mail bereiken op:  info@patapoef.com. Telefonisch kunt u ons bereiken op het volgende nummer: +32(0)12214443. Ons adres is: Peperstraat 26 – B-3770 Millen-Riemst (nabij Maastricht)

 

Graag tot ziens bij Patapoef!