Kinderdagverblijf Maastricht

Kinderdagverblijf in Maastricht en omgeving

Bent u opzoek naar een ervaren en betrouwbaar adres voor kinderdagverblijf in Maastricht en omgeving? Neem dan snel contact op met Patapoef. De verzorgsters van Patapoef zijn jong, gekwalificeerd en zijn zeer ervaren. Zij zetten zich dagelijks 100% in om het verblijf van uw kind zo aangenaam mogelijk te maken. Bij Patapoef zijn kindjes van 0 tot 3 jaar welkom. Wij bieden plaats voor een totaal van 14 kindjes.

Wij zijn IKG gekwalificeerd!

Kinderdagverblijf Patapoef is IKG gekwalificeerd! Ook zijn wij in het bezit van het Attest van Toezicht. Beiden worden door de organisatie voor kinderzorg Kind en Gezin uitgeschreven aan kinderdagverblijven die voldoende scoren op het gebied van kwaliteit een beschikbare voorzieningen. Met dank aan deze regeling profiteert u van uiterst lage prijzen, dit geld ook voor klanten uit Nederland. Uw inkomen is bepalend in de uiteindelijke kosten die u dient te betalen, neem contact met ons op voor meer informatie hierover, of bezoek de website van Kind en Gezin.

Onze visie

De ontwikkeling van uw kind geschied op vele verschillende manieren. Al spelend ontdekt uw kind de wereld om zich heen en leert het over zichzelf en andere. Patapoef moedigt de kinderen aan om te spelen, alleen of met de andere kinderen. Onze speeltuigen zijn zo gemaakt dat de kinderen zich niet zullen bezeren bij het spelen. Om de talenten van uw kind ten volle te laten ontplooien is het belangrijk dat uw kind zich goed en gelukkig voelt. De verzorgers van Patapoef maken elke dag tijd om met elk kind even apart te zijn, dit omdat elk kind het gevoel moet hebben dat hij -of zij meetelt.

kinderdagverblijf maastricht

Volledige aandacht voor uw kind.

Veiligheid speelt een grote rol bij Patapoef

Jonge kinderen willen de wereld om hen heen ontdekken, hierbij zien zij ook geen gevaren. Een veilige leefomgeving is daarom essentieel bij Patapoef. Ons dagverblijf is zodanig aangepast dat uw kind op een veilige manier de wereld kan ontdekken. Ook zijn al onze verzorgers de gehele dag alert op gevaren. Uw kind zal nooit alleen worden gelaten door Patapoef! De speelruimtes zijn uitgerust met vloerverwarming, hierdoor zal uw kind zich niet verbranden aan de gloeiende verwarming. Ook hanteert Patapoef strenge regels op hygiëne gebied. In de slaapruimtes wordt de lucht voortdurend ververst, hierdoor beperken wij de kans dat ziektekiemen worden overgedragen.

Neem snel contact op met patapoef

Bent u opzoek naar een adres voor kinderdagverblijf in Maastricht? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons via de e-mail bereiken op:  info@patapoef.com. Telefonisch kunt u ons bereiken op het volgende nummer: +32(0)12214443. Ons adres is: Peperstraat 26 – B-3770 Millen-Riemst (nabij Maastricht)

 

Voor kinderdagverblijf in Maastricht komt u naar Patapoef!