Kinderopvang in Lanaken

Betrouwbaar en betaalbaar kinderopvang in Lanaken

Bent u opzoek naar een betaalbaar adres voor kinderopvang in Lanaken? Kom dan snel naar kinderdagverblijf Patapoef in Rekem. Ons kinderdagverblijf biedt plaats voor 22 kindjes tussen de 0 en 3,5 jaar. Kinderopvang Patapoef is IKG gecertificeerd, hierdoor betaalt u altijd de laagste prijs voor betrouwbaar kinderopvang. Dit geldt tevens ook voor de Nederlandse ouders! Kinderopvang Patapoef biedt uw kindje elke dag het volgende aan:

  • Liefdevolle kinderopvang
  • Compleet ontbijt en middageten
  • Gezond eten en drinken gedurende de gehele dag
  • Genoeg speelgoed
  • Comfortabele slaapplaatsen

Bent u benieuwd naar onze kinderopvang in Lanaken, maar wilt u graag even zelf komen kijken? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen u dan van alle gewenste informatie voorzien en tevens ook een rondleiding geven door ons kinderdagverblijf.

veiligeomgeving

Ons kinderdagverblijf

Een vertrouwde plek

Elk kind heeft behoefte aan aandacht, liefde en begrip. Omdat wij met een kleine groep kinderen werken kunnen onze verzorgsters genoeg tijd aan elk kindje besteden. Is het goed weer buiten dan laten onze verzorgsters uw kindje lekker buiten spelen. Werkt het weer even niet mee, dan kan uw kindje zich prima vermaken in onze speelruimte.

 

Een veilige omgeving

Als u uw kindje bij ons achterlaat dan wilt u natuurlijk dat u met een gerust kunt vertrekken. Kinderdagverblijf Patapoef schenkt grote waarde aan veiligheid voor uw kleine. Voor onze kleine kruipers hebben wij onze speelruimtes uitgerust met vloerverwarming, ook zijn er geen hete verwarmingen aanwezig waar uw kindje zich aan kan bezeren. Om uw kindje veilig te laten spelen is veilig speelgoed een belangrijk element. Ons speelgoed is zodanig ontworpen dat uw kleine zich hier niet mee kan bezeren.

Kinderopvang Lanaken

Een veilige en vertrouwde omgeving

Neem vrijblijvend contact op!

Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 0032 486 – 424 550. Of laat een berichtje achter op deze pagina, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.