Over ons

Bij Villa Patapoef voelt je kind zich heel snel thuis

Een veilige omgeving

Een positief zelfbeeld is zeer belangrijk voor een kind. Onze kinderbegeleidsters ondersteunen elk kind door een open houding en door aanmoedigend met het kind te praten en om te gaan. Zo wordt er een situatie gecreëerd waarin het kind de kans krijgt om geboeid bezig te zijn. Er is daarom voldoende materiaal aanwezig.

Structuur en regels in een vrije omgeving geven de kinderen een gevoel van zekerheid en veiligheid. Hier wordt door de kinderbegeleidsters altijd bewust aandacht aan geschonken. Het bevorderen van de zelfstandigheid staat bovenaan.

De kinderen worden aangemoedigd om (rekening houdend met de leeftijd) zoveel mogelijk zelf te doen. Dit gaat in het begin misschien iets trager, maar ze hebben er in de toekomst veel baat bij.

Maak nu een afspraak

Het welzijn van je kind is onze zorg

Volle aandacht, begrip en liefde zijn de basisbehoeften voor je kind. Ons kinderdagverblijf Villa Patapoef gevestigd in Rekem nabij Maastricht - Lanaken - Maasmechelen heeft 5 ervaren kinderbegeleidsters die daarvoor zorgen. Onze kinderbegeleidsters zijn gek op kinderen en kunnen 22 kindjes liefdevol opvangen. Door het beperkte aantal kindjes in de kinderopvang heeft elke verzorgster alle tijd en aandacht voor elk van haar kindjes. Kinderopvang Villa Patapoef bestaat sinds 2007. Het kinderdagverblijf in Rekem is slechts 15 minuten rijden van Maastricht, Geleen en Sittard. En zeer nabij Lanaken en Maasmechelen.

Voor Belgische en Nederlandse ouders die willen profiteren van optimale aandacht voor hun kindje en onze ultra lage tarieven (IKT-Belgische subsidie) en is de kinderopvang bij Maastricht ideaal! Het is natuurlijk mogelijk om eerst een kijkje te komen nemen in ons kinderdagverblijf. Graag even bellen of mailen voor een afspraak, zodat er voldoende tijd is om je de nodige informatie te verstrekken en samen alle bijzonderheden zorgvuldig door te spreken.

Snel contact Neem telefonisch contact op +(0)324 8642 4550