kinderdagverblijf in Elsloo

Betaalbaar kinderdagverblijf in Elsloo en omgeving

Heeft u een kind van 0 tot 3 jaar en bent u opzoek naar een betrouwbaar en scherp geprijsd kinderdagverblijf? Neem dan snel contact op met Patapoef. Ons kinderdagverblijf in de regio Elsloo is voorzien van veilige en comfortabele speel- en slaapruimtes.Onze jonge en gekwalificeerde verzorgers zetten zich iedere dag met de volle 100% in voor uw kind. Hét adres voor kinderdagverblijf in Elsloo is Patapoef!

IKG gekwalificeerd

Kiest u voor kinderdagverblijf Patapoef, dan profiteerd u van zeer lage kosten voor kinderopvang. Dit heeft maken met onze IKG kwalificering. Dit houdt in dat u tegen een zeer lage prijs uw kindje bij ons de dag kunt laten doorbrengen. Deze prijs is afhankelijk van uw inkomen. Ook Nederlandse klanten kunnen van deze kwalificering profiteren. Meer info heirover vindt u terug op onze website, ook kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe ziet een dag bij kinderdagverblijf Patapoef eruit

Een dagje bij kinderdagverblijf zit vol met plezier voor uw kindje. Hieronder ziet u wat wij elke dag te bieden hebben voor uw kindje.

  • Complete en zeer liefdevolle kinderverzorging
  • Ontvangst
  • Ontbijt
  • Middageten
  • 4-uurtje
  • Alleen gezond eten en drinken gedurende het dagverblijf
  • Spelen, knutselen, voorlezen en slapen
  • Gebruik van linnen en verzorgingsproducten
kinderdagverblijf Elsloo

Betaalbaar én betrouwbaar

 

Onze visie

De ontwikkeling van uw kind vand al spelend plaats. Door samen of alleen te spelen ontdekt uw kind de wereld om zich heen. Patapoef moedigt uw kind aan om samen of alleen te gaan spelen. Ons speelgoed is zo ontwikkeld dat uw kind zich hier niet aan kan bezeren. Omdat ieder kind behoefte heeft aan aandacht zullen onze verzorgers elke dag tijd maken om met ieder kind even apart te zijn. Al deze elementen dragen bij aan een veilig en comfortabel verblijf voor uw kind.

Een veilig verblijf

Omdat uw kind op jonge leeftijd vele gevaren nog niet inziet zullen wij ons uiterste best doen om uw kind in een veilige omgeving te laten verblijven. Al onze speelruimtes zijn uitgerust met vloerverwarming. Hierdoor zal uw kind zich niet verbranden aan een warme verwarming. Onze verzorgers zijn de gehele dag alert op eventuele gevaren, zij zullen uw kind daarom in geen enkele situatie alleen laten! Tevens zijn onze speel- en slaapruimtes uitgerust met een hoogwaardig lucht circulatiesysteem, hiermee zal uw kind altijd frisse lucht krijgen. Ook zullen eventuele ziektekiemen niet de kans krijgen om overgedragen te worden. Zo ziet u dat ons gehele kinderdagverblijf is ingericht om de veiligheid en gezondheid van uw kind te garanderen. Kom dus snel naar Patapoef wanneer u opzoekt bent naar een hoogwaardig kinderdagverblijf. Wij bieden plaats voor 14 kindjes!

Neem snel contact op met patapoef

Bent u opzoek naar een kinderdagverblijf in Elsloo? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons via de e-mail bereiken op:  info@patapoef.com. Telefonisch kunt u ons bereiken op het volgende nummer: +32(0)12214443. Ons adres is: Peperstraat 26 – B-3770 Millen-Riemst (nabij Maastricht)

 

Voor een kinderdagverblijf in Elsloo komt u naar Patapoef!