Kinderdagverblijf in Stein

Kinderdagverblijf in Stein

Heeft u een kind van 0 tot 3 jaar oud en bent u opzoek naar een kinderdagverblijf in Stein en omgeving? Neem dan snel contact op met Patapoef! Patapoef werkt met ervaren en gekwalificeerde begeleiders. Zij zetten zich dagelijks 100% in ten goede voor uw kind. Patapoef biedt plaats voor 14 kinderen. In ons kinderdagverblijf kan uw kind veilig spelen en slapen. Door hoge eisen te stellen aan veiligheid en hygiëne bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u een betrouwbaar kinderdagverblijf in de regio Stein zoekt.

De beste keus in de regio Stein

Al spelend ontdekt uw kind de wereld om zich heen. Patapoef stimuleert dit door uw kind aan te moedigen om met andere of alleen te gaan spelen. Hierbij geld natuurlijk dat dit in een veilige omgeving gebeurt. Al ons speelgoed is zo ontworpen dat uw kind hiermee veilig mee overweg kan. Uw kind zal zich daarom niet bezeren tijdens het spelen.

Kinderdagverblijf Stein

Betaalbaar en betrouwbaar!

Veiligheid boven alles

Jonge kinderen nijgen ernaar om gevaren vaak niet in te zien. Patapoef streeft ernaar om de leefomgeving van uw kind zo veilig mogelijk te maken. Al onze begeleiders zijn de hele dag alert voor gevaren. Zij zullen uw kind in geen enkel geval alleen laten! Onze speelruimtes zijn voorzien van vloerverwarming, uw kind zal zich hierdoor niet bezeren aan een hete verwarming. Onze slaapruimtes zijn voorzien van een hoogwaardig lucht circulatie systeem. Mogelijk ziektekiemen zullen hierdoor minder snel overgedragen worden naar uw kind. Al deze elementen dragen bij aan een veilige en leuke plek om uw kind de dag door te laten brengen. U als ouder kunt daarom zonder zorgen uw dagelijkse bezigheden voortzetten.

IKG gekwalificeerd

Nog een goede reden om voor ons kinderdagverblijf te kiezen is onze IKG kwalificering. Dit houdt in dat u voor een zeer lage prijs al bij ons terecht kunt. Dit bedrag wordt berekend aan de hand van uw inkomen. Ook onze Nederlandse klanten kunnen gebruik maken van deze regelgeving. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, of neem een kijkje op onze website.

Een dagje bij Kinderdagverblijf Patapoef.

Uw kindje zal een geweldige dag beleven bij ons kinderdagverblijf. Een dagje binnen ons kinderdagverblijf ziet er als volgt uit.

  • Complete en zeer liefdevolle kinderverzorging
  • Ontvangst
  • Ontbijt
  • Middageten
  • 4-uurtje
  • Alle gezond eten en drinken gedurende het dagverblijf
  • Spelen, knutselen, voorlezen en slapen
  • Gebruik van linnen en verzorgingsproducten

Neem snel contact op met patapoef

Bent u opzoek naar een adres voor kinderdagverblijf in Stein? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden die Patapoef u te bieden heeft. U kunt ons via de e-mail bereiken op:  info@patapoef.com. Telefonisch kunt u ons bereiken op het volgende nummer: +32(0)12214443. Ons adres is: Peperstraat 26 – B-3770 Millen-Riemst (nabij Maastricht)

 

Voor Kinderdagverblijf in Stein komt u naar Patapoef!